Näyttelytoimikunta

Toimikunnan jäsenet:nayttely
Sonja Tiermas puheenjohtaja, Hanna Tuovila näyttelysihteeri, Esa Korva rahastonhoitaja
Jani Karjalainen, Tiina Kananen, Pasi Leskelä, Sirpa Ronkainen ja Janne Veteläinen

 

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021:

Ryhmänäyttely 22.5., näyttely järjestetään aiemmasta poiketen Rukan hiihtostadionilla. Liikuntakeskuksen parkkialueen uudistuksen myötä parkkipaikka kapasiteetti on niin pieni että se ei riitä koiranäyttelyn järjestämiseen. Rukan hiihtostadioniin päädyttiin koska siellä on hyvä ulkotilat ja saamme myös huoltorakennusten sisätilat käyttöömme. Lisäksi parkkialueita on riittävästi. Korona tietysti vielä määrittelee sen, voidaanko näyttely järjestää. Vuosikirjan julkaisemisen jälkeen selvisi että toukokuun ryhmänäyttely jouduttiin perumaan Korona rajoitusten vuoksi. .

Näyttelyharjoituksia pyritään järjestämään keväällä, koronarajoituksen huomioiden.

Toimintakertomus vuodelta 2020:

Toimikunnan jäsenet:

Sonja Tiermas puheenjohtaja, Hanna Tuovila näyttelysihteeri, Esa Korva rahastonhoitaja, Maria Kallunki, Tiina Kananen, Pasi Leskelä, Sirpa Ronkainen ja Janne Veteläinen

Näyttelytoimikunta on vetänyt henkeä koska vuonna 2020 meillä ei ollut näyttelyä järjestettävänä. Toimikunta kokoontui vain yhden kerran vuoden aikana. Viestittelyä on käyty whatsapp:issa.

Anoimme ryhmänäyttelyä vuodelle 2022 syyskuussa ja saimme näyttelyn FCI 5/6 ja 7/8 18.6.2022.

Tulevan kesän näyttelyn järjestelyt lähtivät käyntiin joulukuussa yhden tuomarin peruessa tulonsa mutta onneksi saimme tilalle tuomarin, lisäksi otimme vielä kuudennen tuomarin alkuperäisen 5 viiden tuomarin lisäksi, koska arvelemme että mikäli näyttely pystytään järjestämään koiramäärä voi nousta korkeaksi.

Näyttelyharjoituksia järjestettiin kesä- ja heinäkuussa. Osallistujia oli vaihtelevasti.

BIS-vet Markku Kipinä
1. Kultainennoutaja Perfect Beast Brigitte Bardot
2. Cockerspanieli Shavian Here And There
3. Kaukasiankoira Maddox-Maisur Perla Kaukazu
4. Dalmatiankoira Little Villages’s Lady Lovelass