Näyttelytoimikunta

Toimikunnan jäsenet:nayttely
Sonja Tiermas puheenjohtaja
Hanna Tuovila näyttelysihteeri
Esa Korva rahastonhoitaja
Pasi Leskelä
Tiina Kananen
Sirpa Ronkainen
Maria Kärnä
Janne Veteläinen.

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019:
Tulevana kesänä järjestetään kaksi ryhmänäyttelyä peräkäisinä päivinä.
8.6. FCI ryhmät 1 ja 5/7
9.6. FCI ryhmät osa 5 ja osa 6 ja 7/8
Näyttelyiden pääsponsorina on HauHau. Tuomarit: Reino Korpela, Markku Kipinä, Marjatta Pylvänäinen-Suora, Hilkka Salohalla ja Juha Putkonen

Näyttelyharjoituksia järjestetään helmikuulta lähtien kerran viikossa. Match Show järjestetään toukokuussa. Vuodelle 2020 Kennelpiiri ei myöntänyt meille näyttelyä.

Syyskuun loppuun mennessä pitää taas jättää hakemus vuoden 2021 näyttelystä. Otamme mielellämme vastaan jäsenistön toiveita näyttelyssä arvosteltavista ryhmistä. Näyttelytoimikunta etsii aktiivisesti näyttelytoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä mm. kehäsihteerikoulutuksiin.

Toimintakertomus vuodelta 2018:

Toimikunnan jäsenet:
Sonja Tiermas puheenjohtaja, Hanna Tuovila näyttelysihteeri, Esa Korva rahastonhoitaja, Maria Kärnä, Tiina Kananen, Kati Parkkisenniemi, Sirpa Ronkainen ja Janne Veteläinen

Toimikunta on kokoontunut vuoden aikana seitsemän kertaa.

Kesän ryhmänäyttely 2 & 6/8 pidettiin 14.7.2018 Liikuntakeskuksen ulkokentällä. Järjestelyt onnistuivat hyvin ja sekä koirien omistajat että yleisö viihtyivät hyvin. Suuret kiitokset talkooväelle.
Tuomareilta saimme kiitosta hyvin järjestetystä näyttelystä. Koiria näyttelyyn oli ilmoitettu 209, joka oli paljon vähemmän kuin odotettiin. Koiramäärän vähyyydestä huolimatta näyttelyn talous saatiin plussalle.

Järjestimme myös Match Show:n 5.6. johon osallistui 28 koiraa. Tuomareina toimivat Susanna Viinikka, Tiina Kananen ja Mika Määttä.

Huhtikuulta heinäkuun näyttelyyn saakka järjestettiin myös näyttelyharjoitukset kerran viikossa. Osallistujia oli hyvin ja taas nähtiin paljon onnistumisia kun harjoittelu tuotti tulosta kesän näyttelyssä.

NÄYTTELYN TULOKSET:

BEST IN SHOW: Irina Poletaeva
1.Suomenajokoira Arialin Veikka
2.Berninpaimenkoira Manicero

BIS-kasv Irina Poletaeva
1.Kultainennoutaja Thanks Again
2. Englanninspringerspanieli Peurakankaan
3. Dalmatiankoira Little Village’s

BIS-vet Markku Kipinä
1. Kultainennoutaja Perfect Beast Brigitte Bardot
2. Cockerspanieli Shavian Here And There
3. Kaukasiankoira Maddox-Maisur Perla Kaukazu
4. Dalmatiankoira Little Villages’s Lady Lovelass